Busy, busy..


Hej på er, det var ett tag sedan!
Jag har varit väldigt upptagen denna vecka med jobb, praktik, födelsedagsfirande, fransförlängning, barnvakt, osv. Allt detta har lett till att jag sovit lite och inte haft varken orken eller tiden att blogga. 

Som jag nämnde ovan så har jag praktik nu och har haft från i måndags och kommet ha en vecka till. Då jobbar jag på H&M photo studios. Det är där dom plåtar och fixar allt för allt som ska läggas ut på H&M's hemsida. Riktigt kul och lärorikt är det!!

Nu ska jag sova för imorgon väntas jobb...
Kramisar<3

Gårdagen!

Fyra bilder från min snapchat igår!
Igår hade jag min sista riktiga skoldag i ettan eftersom jag nu går på praktik i två veckor och sen är det sommarlov, helt sjukt vad tiden gått fort! Dock hade jag bara en lektion så slutade redan vid tio, så skönt. Då drog jag till gymmet och körde ben och rumpa. När jag var klar köpte jag med mig en bar och en Celsius och drog hem. Väl hemma gjorde jag lite mat och satte mig och skrev klart en uppsats, så nu är jag klar med allt vilket känns så skönt!
Vid sex drog jag och handlade mat och sen vid sju kom Filippa till mig och vi lagade middag tillsammans, lyssnade på musik, åt massa gott och snackade en massa, så mysigt!
Vi somnade inte förens vid  två tiden, hehe....
Riktigt härlig fredag som jag ville dela med mig av här på bloggen!
 
 
 

Lördag!

Kvällens middag!
 
Hej på er!
Idag har jag jobbat hela dagen, 11- 19 och sen när jag kom hem gick jag och handlade lite och lagade lite middag. Gjorde min Spenatsoppa med ägg, riskaka med keso och örtsalt och sen lite salami, så gott och nyttigt!
Nu ligger jag i soffan och kollar på eurovision, asså gud vad många dåliga låtar det är, måns är ju lätt bäst, hehe...
Kramisar<3
Visa fler inlägg