Järvsö - dag 1

Hej bloggen!
Inte så många inlägg idag men jag har varit i skidbacken hela dagen och åkt skidor. Vi har haft det jätte mysigt! Dock har vädret varit lite upp och ner, först var det sol sen började det regna sedan hagla och sedan kom solen tillbaks. Efter skid åkningen åkte vi till en sport affär och köpte nya skid glasögon eftersom de jag hade idag (och på bilderna) är inte direkt high fashion och är också för små. Nu kommer jag se lite snyggare i skidbacken. 
Nu blir det mys framför teven, puss♥
Hade tagit med kameran men glömt minnes kortet hemma så idag blev det mobil bilder men imorgon ser jag till att ta med kortet och kameran så det blir lite bättre bilder! Visst är jag riktigt snygg i mina gammla skid glasögon? 
 
 
 

28e fabruari 2013

Godmorgon bloggen!
Idag gick jag upp vid åtta och fixade mig och sen åt jag en stor frukost. Idag blir det skidåkning i Järvsö, ska bli jätte kul eftersom det är mitt första åk denna säsong. Så taggad!!!!
Puss♥
Mötet mellan Peanut och Messie! Så söta och jag tror de gillar varandra för Peanut slickade på Messie!

The Lion´s Roar

 
Dagens outfit // Jeans från Hollister // Topp från Gina Tricot // Hallsduk lånad från mamma // Halsring från JC // Skinn jacka från Jofama by Kenza // Väst från Rut m.fl. // Ringar från H&M, Gina Tricot och Guldfynd by Kenza // Örhängen är Gammla // Iphone skal från London // Skärp från JC // Mössa från Hollies // Brillor från Prestige // Hunter //
Visa fler inlägg