Glossybox - April boxen 2015


Detta fanns i månadens glossybox som jag fick hem igår. Blev nöjd med allt förutom det fula nagelacket, ser inte så hemskt ut på bild men i verkligheten så ser det förjävligt ut, riktigt tråkig. 
Nu ska jag snart hoppa i sängs, ska först bara kolla sista avsittet av Chloè och Nicole. Är så otaggad på skrivtligt engelska natioenlla imorgon, fy fan. Aja, nu ska jag inte vara så negativ...
Godnatt<3

Nytt från Lager 157

Grå klänning 80:- // Marin blå klänning 150:- // Mönstrad klänning 150:- //
Mönstrat linne 100:- // Svart tröja 150:- //
Spets BH 60:- // Shorts 100:- //
 
I lördags slutade jag tidigt från jobbet så jag och mamma drog till Lager 157 för att shoppa lite eftersom lönen kommit. Allt detta ovan fick jag med mig hem, riktigt nöjd!

Kungsträdgården 2015

 
Dessa bilder är från igår när jag och Lovisa besökte kungsträdgården för att spana in körsbärsträden och sitta i solen och snacka lite skit. Alltid så härligt att träffa henne, blir alltid en massa skratt! Eftersom jag hade nationellt prov igår så slutade jag redan vid halv elva  såå skönt. På kvällen tog jag en prommis med syrran på 5 km, jätte mysigt.
 
Idag så hade jag en vanlig skol dag, så började åtta och slutade halv fyra, riktigt lång dag.... Har bara legat hemma hela kvällen med min kusin och syster. Vi har kollat film, ätit massa mat och bara tagit det lugnt. Ska snart göra mig i ordning för imorgon väntas jobb, kommer säkert vara mycket folk då det är lönehelg men då går tiden bara fort!
 
Hoppas ni får en underbar helg, kramisar<3
 
 
 

 
Visa fler inlägg