Fredags middag!

Från middagen i fredags!
 
I fredags var jag i skolan från åtta till fyra, satt kvar i skolan en timme och fick hjälp i matte. När jag kom hem fixade mig lite och sen drog jag, mamma, Melinda på middag med Liliane. Vi åt på en italiensk restaurang som hade lite allt möjligt. Vi åt ett super gott bröd med pesto på och en block talrik med skinka och korv på till förrätt och till middag åt jag en super god pasta och till efterrätt åt jag sorbet glass, sååå gott!
På kvällen var det planerat att jag skulle på en fest men som jag sedan tänkte skippa eftersom jag kände att jag inte mådde så bra men till sist kände jag att varför inte gå eftersom det låg nära mig och att det bara var att åka hem om jag mådde dåligt. Så klockan halv tio drog jag till festen där Madde, Hanna och Melissa var och det visade sig vara en riktigt härlig fest med massa gamla och trevliga ansikten, riktigt lyckad kväll. Drog hem vid ett då de flesta började dra!
Det var min fredag!
 
Igår jobbade jag hela dagen och när jag kom hem mådde jag skit så idag när jag vaknade var jag helt död, har åkt på en förkylning, inte så kul.
Nu ska jag ge mig på lite plugg, såå otaggad och orkar egentligen inte men måste...
Kramisar från en sjuk tjej<3

Lite nya måsten!

2 st 3 pack trosor - 79:-/st från H&M // Mascara - 119:- från H&M // EOS lip balm - 59:- från H&M // Tränings tights - 249:- från H&M // Tea Tree Oil - 75:- från The Body Shop // Tea Tre Concealer -  från The Body Shop  //

Hej på er!
Var i skolan från åtta till tolv idag, sisat lektionen  var idrott och då var vi på sats så stannade lite längre och körde klar mitt pass där. Efter det drog jag till H&M och för att köpa lite måsten, var ju löning idag så passade på, hehe...
Efter det åkte jag hem men upptäckte då att jag glömt nycklarna hemma så fick gå till mammas jobb och hämta dom. När jag kom hem åt jag en sen lunch, kollade PLL och duschade.
Ska fixa lite på mitt rum och plugga nu men vi hörs imorgon, kramisar<3

Nytt set från H&M

Detta set köpte jag idag efter skolan då jag länge tittat på detta! Det är alltså en kjol och en magtröja som säljs var för sig men som jag valde att kombinera då jag sätt andra som gör det. Toppen har jag L i och kostar 79:- och kjolen har jag S i och kostar 49:- och ni hittar bägge delarna på H&M Divided Basic avdelning. Kommer bli såå snygg i sommar till brun brända ben med antigen sneakers, ballerina eller klackar beroende på tillfälle.
Visa fler inlägg