Vapiano!

Bilder från kvällens middag på Vapiano!
 
Hej på er!
Imorgon fyller jag år och när det kommer till livet som skillmässobarn innebär det då att man firar sin födelsedagar mist två dagar. Så för att fira mig åt jag, mamma, Melinda, mina kusiner, min moster och hennes man middag på Vapiano. Det var riktigt trevligt och jag åt en super god riscotto!
Tagga 16 år imorgon!!!
 

En helg för några veckor sedan!

Vi besökte Sturehofs café....
...där vi fikade...
..och besökte sturehofs krukmakeri!
Var där med bla. min syster och våra kusiner!  Love youu!!!
På kvällen var vi på Farang och åt en underbar middag, typ det godaste jag ätiti på länge!!
På Söndagen var vi på drottnigholmsslott och sen åt vi en god lunch i närheten!
Morfar och Kerstin var nere i Stockholm för någon helg sedan. Vi umgicks med dom och kusinerna hela helgen och firade morfar som fyller 70år. Super härlig helg!
 
 

Bloggen!

Hej på er!
Det var länge sedan vi sågs och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Nu ska jag inte skylla på att jag inte har tid eller så utan jag ska vara ärlig och säga att jag inte tycker det är lika kul att blogga längre. Jag har haft tiden men inte inspirationen och orken.
Nu har det dock gått en vecka sedan jag började gymnasiet och jag börjar inse att jag kommer ha väldigt mycket att göra. Dock vill jag inte sluta blogg då jag tycker det är kul att visa er saker jag gör, vad jag köper, bilder jag tar, mm. Så jag kommer blogga lite när jag känner för det och när jag har tid. Jag har insett att bloggen inte är något jag kan satsa på just nu. Hoppas ni förstår!<3
 
Visa fler inlägg