Thai restaurang

Bilder från thai restaurang!
 
Gud så gott det är med Thai mat! Vi var som sagt på en thai restaurang och käkade och efter det sa vi hej då till morfar och Kerstin och åkte hem. När vi kom hem kollade vi på brottet, så sjukt bra serie.
Sedan gjorde jag i ordning mig för sängen och nu sitter jag här och lyssnar på Zara Larssons nya låt "She`s not me". Den tjejen slutar aldrig att inponera, fy vad bra hon är. Zara Larsson och Passanger är mina favoriter just nu, vilka är era?
God natt♥
 

31a mars 2013 - Påskdagen!

 
Idag har jag mest legat och solat, käkat massa godis och tagit det lugnt. Jag har även fått upp mina skåp på väggen så jag är sååå nöjd. Nu ska vi bara köpa skrivbordet som ska komma in på Ikea imorgon och sen ska smink spegel, lampor, skåp luckor och lite små saker upp men det går fort. Har inte kunnat gjort något för ens skåpen kommit upp men nu är de uppe. 
Nu ska vi dra på en thai resturng för att käka middag!♥

SPRING

Dagens outfit // Jeans från H&M // Bälte från H&M // Klocka från Spanien // Tröja från JC // Väska är gammal // Skinn jacka från Jofama by Kenza // Brillor från Prestige // Senilsnöten från Syle by Tyra // Skor från Style by Tyra //
En riktig vårig outfit idag eftersom solen lyser starkt!
Visa fler inlägg