Nytt från H&M

Detta köpte jag idag på H&M när de hade clubbdagar! Sport tights, 299:- // Maybelline BB- cream, 119:- // Depend gellack startkit //
 
Hej, sorry för dålig uppdatering men jag var med Filippa igår, hon var hos mig till halv tio.
Imorse hände en grej så jag har inte mått så bra idag. Var i alla fall ute och åkte pulka lite och var på H&M och köpte sakerna ovan. Har länge velat prova gellack så idag slog jag till. Återkommer någon gång hur det funkar!
Kram

Nytt Smink!

Detta fick jag av Jonna igår, det är smink som hon inte andväder så då fick jag det. Det är tre ögonskuugs paletter, ett rougch, en kräm som ger färg och ett puder!
 
 
 
 

Friday

Så här såg jag ut idag! Skjorta från H&M // V-ringad tröja från Gant // Beanie från JC // Jeans från Croker // Klocka från Regal //

Då var det fredag äntligen! Var i skolabn till halv två och åkte sedan hem och började packa till pappa. Vid halv fem kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem. Där började jag packa upp, små städa på rummet, mm.
Vi åt middag och eftermiddagen överaskade pappa oss med VS sakerna, vi blev så glada! :)
På kvällen har vi kollat på bilder från deras semester, gud så avundsjuk jag blir när det visar bilder på vita stränder och turkost hav. Har även myst i rummet med massa tända ljus, godis, filtar och kuddar.
Nu ska jag fixa mig för sängen, är väldigt trött, godnatt<3
Visa fler inlägg